Najava 3. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije – Trakošćan 2021.

Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije - Trakošćan 2021

Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drva iz Varaždina 15.05.2021. organizira 3. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije – Trakošćan 2021.

Kako bi zaštitila svoje članice i članove od moguće infekcije Covidom 19 Udruga Drava gotovo sve planirane aktivnosti kontinuirano, svakodnevno realizira na otvorenim prostorima uz poštivanja važećih epidemioloških mjera i na taj način u ova izazovna vremena  doprinosi zdravijem i kvalitetnijem načinu života. U tijeku su pripreme za našu najvažniju manifestaciju – organizaciju festivala nordijskog hodanja u Trakošćanu.

Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije - Trakošćan 2021

Zahvaljujući financijskoj i tehničkoj pomoći Varaždinske županije, susretljivosti Dvora Trakošćan i TZ Varaždinske županije pod okriljem HSNH-a, sudionicima manifestacije organiziramo kretanje i uživanje u prekrasnom prirodnom okruženju dvorca Trakošćan i Trakošćanskog jezera, naravno sve to uz poštivanje preporuka Stožera CZ i HZJZ.

Kao i u prethodna dva festivala nordijskog hodanja i pješačenja u Trakošćanu  sudionicima 3. festivala uz vježbanje i hodanje u vidu okrijepe i ručka nudimo jela našeg kraja, a za odmor i opuštanje posjet Muzeju, Ribarskoj kućici te šetnju poučnom stazom i drugim sadržajima ili uživanje u bojama proljeća sa terasa obližnjeg hotela ili restorana.

Kako bi ostali odgovorni i našim gostima osigurali siguran boravak u BISERU HRVATSKOG ZAGORJA ove godine nudimo pet ruta različite zahtjevnosti, po kojima će vas  uz medicinsku pratnju voditi naši voditelji.

Nordijsko hodanje hrvatska

Sve će se odvijati na otvorenom natkrivenom prostoru prema sljedećem HODOGRAMU:

od 10:00 do 11:00 – okupljanje sudionika (piće dobrodošlice, okrepa, mjerenje krvnog tlaka i mjerenje šećera u krvi)

od 11:00 do 11:30 – prigodni program

od 11:30 do 12:00 – vježbanje, formiranje grupa  i hodanje stazama duljine 10, 8, 5, 2.5 i 1.5 km

od 13:00 do 15:00 – ručak

od 14:00 do 16:00 – po osobnom izboru i izvedbi: posjet Muzeju dvorca Trakošćan, šetnja poučnom stazom, edukativni sadržaji, te uživanje na terasama.

O datumu i uvjetima prijava, te uplati kotizacije slijedi naknadna obavijest, a dodatne informacije možete dobiti na mob. 0953575494, ili na unhip.drava@gmail.com

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizacijski odbor