5. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije – TRAKOŠĆAN 2023.

Poštovani, 

Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava vas poziva na 5. Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije – Trakošćan 2023. U nadi da ćete svojim sudjelovanjem na festivalu u privitku šaljem potrebnu dokumentaciju i informacije za prijavu uz napomenu da će se isti dan prije festivala održati natjecanje u nordijskom hodanju u sklopu PRVENSTVA HRVATSKE. Prija za utrku će biti objavljene putem STOTINKE.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Program:

od 10:00 do11:00 sati – okupljanje sudionika, prijava, okrepa

od 11:00 do 11:15 sati – svečano otvorenje festivala

od 11:15 do 11:30 sati – zajedničko vježbanje

od 11:30  do 14:30 sati – formiranje grupa, hodanje stazama različitih zahtjevnosti po ravnom i tvrdom (asfaltnom), uzbrdicama i nizbrdicama (šumskom) terenu

od 13:00 do 16:00 sati– ručak, glazbeno zabavni program, posjet Muzeju, uživanje u laganoj šetnji

od 16:00: 16:30 sati –  aktualnosti nordijskog hodanja u završnoj riječ predsjednika HSNH i domaćina, podjela medalja najuspješnijim natjecateljima PRVENSTVA HRVATSKE u nordijskom hodanju, zatvaranje festivala.

Organizator svakom sudioniku koji dolazi u organiziranim grupama klubova i udruga uz uplatu kotizacije od 10 eura po osobi osigurava piće dobrodošlice, okrepu, vodu i ručak u restoranu Hotela Trakošćan, Bistrou Trakošćan i Galeriji.

Za sve sudionike osigurano je mjerenje tlaka i šećera u krvi te pratnja volontera CK i voditelja ruta.

Osiguran je besplatni parking, sanitarni čvor, besplatan ulaz u zaštićeno područje, 50% umanjena cijena ulaznica u Dvorac Trakošćan.

Kategorije sudionika – sve dobne skupine (predškolska dob, školska dob, srednja i zlatna dob te osobe s invaliditetom i posebnim potrebama).

Discipline – nordijsko hodanje i hodanje

Svaki sudionik preuzima osobnu odgovornost za moguće posljedice, a za maloljetne osobe i osobe s teškoćama odgovornost preuzimaju osobe u njihovoj pratnji.

Radujemo se vašem dolasku!

Hvala i lijepi pozdrav Katica Kalajdžija   

Varaždin, 30. 3. 2023.